..::..**»‡«*Elite-Arena»‡«**..::..
Bine ati venit pe Elite Arena Forum ! Aici veti gasi o gama larga de metode de hack atat pe Windows cat si pe platforme Linux/Unix , programe in consecinta ,tutoriale . In acelasi timp aici veti gasi si asistenta help in materie corespunzatoare . Precizam ca tot ce se gaseste pe acest site este doar in scop de dezvoltare iar voi va asumati intreaga raspundere pt actiunile pe care le savarsiti . || Elite Arena || Va Multumeste pt vizita !
Lista Forumurilor Pe Tematici
..::..**»‡«*Elite-Arena»‡«**..::.. | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ..::..**»‡«*ELITE-ARENA»‡«**..::..

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazylife
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 47 ani
..::..**»‡«*Elite-Arena»‡«**..::.. / ..::..¨˜”°Ί• Jocuri PC •Ί°”˜¨..::.. / RedzMax Community - RPG.RedzMax.COM Moderat de Stefhan11
Autor
Mesaj Pagini: 1
RobeerT
Membru nou

Inregistrat: acum 10 ani
Postari: 1
[center]
[/center]

De ce RedzMax?

Cu o experienta de peste 2 ani in materie de gaming, comunitatea noastra nu poate sa emane decat incredere si voie buna. "Construita" prin intermediul unor oameni cu experienta in domeniu, ne putem lauda cu o comunitate destul de bine pusa la punct si in care poti intalni o atmosfera deosebita.

Hai sa trecem la subiectul principal, si anume server-ul RPG.RedzMax.COM:

Gamemode-ul este intr-o continua dezvoltare inca de la prima aparitie "pe piata" a RedzMax-ului(1 August 2011) si prezinta facilitati nemaivazute pe alt server. Astfel, nu te poti plictisi niciodata - jefuieste si detoneaza banca cu tovarasii tai, distreaza-te alaturi de prietenii tai la un meci de GunGame, cucereste teritoriile mafiilor adverse, intra intr-o factiune pe placul tau sau cladeste-ti cea mai mare avere de pe server. Server-ul nostru iti ofera sute de moduri in care te poti distra la maxim!

Facţiunile server-ului RPG.REDZMAX.COM:
-Police Departament
-Federal Bureau of Investigation
-National Guard
-Firemen/Paramedics
-Primaria
-Taxi Cab Company
-Hitman Agency
-News Reporters
-Tow Car Company
-15th Avenue Families
-Orleans Families
-Falcone Famiglia
-Sacra Corona Unita


​Falicitati ale server-ului RPG.REDZMAX.COM:
Nu vrem sa va stricam toata frumusetea serverului, asa ca va lasam pe voi sa le descoperiti. Intrati pe serverul nostru si o sa aflati tot ce doriti (sisteme etc.)


Pe langa aceste facilitati, mai poti gasi alte zeci - si mai poti gasi si un staff prietenos care te va ajuta oricand ai nevoie. Asistentii, "incepatori" ai staff-ului, sunt oricand disponibili sa te ajute. Cand te inregistrezi folosesti comenzile /helpme sau /report pentru a-ti spune oful sau problema!Staff-ul prietenos iti va sari mereu in ajutor!

Vrei sa aplici legea? Atunci intra intr-unul din departamente. Vrei sa domini orasul? Alatura-te unei mafii. Vrei sa ucizi tot ce vezi in cale? Intra in Hitman Agency. Pe RedzMax, ai sute de moduri in care sa te distrezi. Hai si tu pe server-ul cu unul dintre cele mai laudate gamemode-uri RPG din Romania.

Pe langa acestea, RedzMax iti mai pune la dispozitie inca alte servere pentru a te putea distra si mai mult!
RPG.RedzMax.COM
MMF.RedzMax.COM
CS.RedzMax.COM
MC.RedzMax.COM

Link catre Facebook-ul comunitatii:
Link catre /rpg comunitatii:
Link catre shop-ul comunitatii:
Link catre forumul comunitatii:


pus acum 10 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la